Nyheder Stevns Klint verdensarv

Nyheder Stevns Klint verdensarv

Her kan du læse de vigtigste nyheder om arbejdet med Stevns Klint verdensarv

Besøg også www.stevnsklint.org

Nyt verdensarvspartnerprogram lanceres

NyhederPosted by Naja Habermann Tue, June 07, 2016 15:51:24


Et nyt erhvervspartnerprogram, der linker stevnske virksomheder med verdensarven, søsættes i disse dage. Udviklingsgruppen Stevns Klint giver med det nye partnerprogram de lokale erhvervsdrivende en unik mulighed for at profilere deres verdensarvsprodukter og –ydelser. Det betyder at fx fødevarer, overnatningssteder og events fremover kan få et fælles label, der både garanterer for høj kvalitet og lokal forankring.

Det nye Stevns Klint Verdensarv Partnerprogram bliver et gensidigt forpligtende samarbejde, der både brander de stevnske verdensarvsprodukter og sikrer at verdensarvens hovedfortælling om det dramatiske kapitel i jordens historie når bredt ud. Partnere kan være fx turistvirksomheder, kunstnere, fødevareproducenter og uddannelsesinstitutioner.

Fælles logo og branding
De erhvervsdrivende, der optages i partnerprogrammet får adgang til at bruge det særlige partnerlogo på de optagede produkter eller ydelser, og får samtidig tildelt et partnerskilt, -flag og -certifikat til virksomheden og fælles markedsføringsmateriale. Desuden tilbydes partnere deltagelse i temaarrangementer og kurser samt seneste nyt fra verdensarven.

Gode erfaringer fra Vadehavet
Partnerprogram idéen er inspireret af de positive erfaringer, som de danske nationalparker gennem flere år har haft med partneraftaler. Derfor er Stevns Klint Verdensarv Partnerprogram udarbejdet i samarbejde med Nationalpark Vadehavet, der også blev verdensarv i 2014 og programmet vil på mange punkter tage afsæt i Vadehavets ordning. Læs mere om vadehavets partnerprogram på http://nationalparkvadehavet.dk/udvikling-og-samarbejde/partnerprogram/ Sommeren 2016 bliver brugt til at starte op, for derefter at evaluere og justere i efteråret 2016.

Sådan bliver du partner
Ejer du en virksomhed, der tilbyder produkter eller ydelser, der er relateret til Stevns Klint? Så kom til informationsmøde for alle interesserede potentielle partnere i Tinghuset i Store Heddinge d. 13.6. kl. 16.30. Hvis du ønsker det, er der mulighed for at få hjælp til at ansøge partnerprogrammet. Tilmelding nødvendig til info@stevnsklint.org senest d. 10.6. kl. 9, der er begrænset antal pladser.

De bedømmer din ansøgning
Der er nedsat et partnerudvalg, der skal vurdere de indkomne ansøgninger: Udviklingsgruppen Stevns Klint (2 pladser), Nordisk Center for Lokale Fødevarer, Visit Sydsjælland Møn/ Sydkyst Danmark, Stevns Erhvervsråd, Stevns Turistforening, Østsjællands Museum, Referencegruppe Stevns Klint Verdensarv (1 plads hver). Der er lagt vægt på uvildighed og at der skal være ens og klare optagelseskriterier for alle ansøgere.

Første ansøgningsrunde har ansøgningsfrist d. 20.6. herefter vil de første stevnske erhvervspartnere bliver udpeget ved en højtidelighed d. 1.7.2016

Site manager og sekretariatsleder for Udviklingsgruppen Stevns Klint Naja Habermann er tovholder for projektet og kan kontaktes på info@stevnsklint.org eller mobil 20546404.  • Comments(0)//nyheder.stevnsklint.org/#post25